Trygga hushållsnära tjänster med RUT

Hushållsnära tjänster

Att komma hem till ett nystädat hem är alltid lika trevligt. Det kan ni alltid göra genom att anlita oss för att hålla ert hem i toppskick.

Det är inte bara bekvämt att komma hem från jobbet till ett hem som redan är välstädat – du får också tid över att lägga på familj, vänner och fritidsintressen

Genom att anlita oss för din hemstädning i Täby får du tid till saker som är roligare än att dammsuga, damma och moppa golv. Vår arbetstid innebär helt enkelt mer fritid för dig. Vi erbjuder både regelbunden hemstädning och enstaka uppdrag som exempelvis flyttstädning i Täby och andra kommuner i Stockholmsregionen.

Hemstädningen anpassar vi efter dina önskemål. Det kan innefatta dammsugning och moppning av golv, putsning av speglar och fönster, rengöring av badrum, köksrengöring eller helt enkelt bara de tjänster ni önskar.

Ännu mer prisvärt med RUT-avdrag

Det är alltid prisvärt att anlita oss – vi utför alla våra uppdrag efter ledorden noggrant och effektivt. Det betyder att våra erfarna medarbetare inte tar mer tid än nödvändigt på sig för att få jobbet gjort, något som resulterar i en lägre kostnad för dig som kund. Samtidigt kompromissar vi aldrig med kvaliteten. Rutinmässiga kvalitetskontroller garanterar att ingenting lämnas åt slumpen.

RUT-avdraget på upp till 50% av arbetskostnaden gör tjänsterna än mer prisvärda. Nu är det ett enkelt val att undvika svart arbetskraft till förmån för hemstädning i Täby med garantier för kvalitet och goda arbetsvillkor. Du kan få en skatterabatt på upp till 50 000 kr per år som kund hos oss. Läs mer om avdraget på Skatteverkets hemsida.

Vi värnar om kundrelationerna

Öppen och kontinuerlig kommunikation med kunderna är också något som vi är mycket noggranna med. Vi sätter kundens behov främst och anpassar tjänsterna efter önskemål. Alla kunder är lika viktiga oavsett om det handlar om större och återkommande uppdrag eller enstaka serviceuppdrag.

Eftersom hemstädningen ofta utförs när du själv är på jobbet är det viktigt att du kan känna fullt förtroende för oss som städar hos dig. Vi är därför mycket noggranna med trygghetsfaktorer som sekretess och nyckelhantering. Kundens integritet är alltid högst på dagordningen.

Dessutom garanterar vi uttryckligen att du blir nöjd. Vi erbjuder en nöjd kund-garanti som innebär att eventuella problem åtgärdas av oss.

Så går det till

Eftersom tjänsterna anpassas efter dina behov och önskemål går det inte att lämna prisuppgift omedelbart. Först kommer vi utan kostnad hem till dig för att diskutera vad som ska göras och hur ofta. Då får vi även möjlighet att bedöma arbetets omfattning och uppskatta tidsåtgången. Därefter lämnar vi en offert som ni kan ta ställning till i lugn och ro, utan förpliktelser.

Välkommen med en förfrågan redan idag!